Διαφήμιση

Λίγα Λόγια
Το deliveryserres.gr είναι ο μοναδικός ολοκληρωμένος κατάλογος Delivery των Σερρών.
Ανήκει στο Δίκτυο Σερραϊκών Ιστοσελίδων www.visitserres.gr που δημιούργησε και διαχειρίζεται η Super Web Application και προωθείτε μέσα από το γνωστότερο Portal των Σερρών serresLife.gr .

Η ιδέα
Πιστεύουμε ότι κάτι τέτοιο είναι πολύ χρήσιμο για όλους το ενδιαφερόμενο κοινό, φοιτητές των Σερρών και Σερραίους, αλλά και για τις ίδιες τις επιχειρήσεις Delivery.
Να ξέρουν πως κάποιος θα μπορεί να βρει πληροφορίες για το κατάστημά τους και να μπορέσει να δει και το μενού τους, μην ανησυχώντας πλέον για το εάν θα πρέπει να μοιράσει πάλι φυλλάδια στην πόλη φέτος, αν τα φυλλάδια έχουν πάει σε όλες τις οικοδομές, πόσο θα είναι το κόστος για τα φυλλάδια και αν τελικά έπρεπε να ξοδέψει τόσα χρήματα...
Το internet είναι ένα μέσο που χρησιμοποιείτε από μικρούς και μεγάλους και τους αρέσει πολύ περισσότερο να τα βρίσκουν όλα συγκεντρωμένα κάπου.

Προβολή
Εάν έχεις επιχείρηση Delivery και δεν είναι καταχωρημένη στον κατάλογό μας παρακαλούμε επικοινώνησε στο 23210 26722 ή στείλτε e-mail μέσω της φόρμας επικοινωνίας με τα στοιχεία της επιχείρησής και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.
Εάν υπάρχει κάποιο λάθος στα στοιχεία της επιχείρησης σας υπάρχει στο τέλος της καρτέλας της επιχείρησής σας σύνδεσμος Link "Αναφορά". Από εκεί μπορείτε να στείλετε τις παρατηρήσεις σας και τις πληροφορίες που θέλετε να αλλάξουν.

ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΤΕ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ
Τέρμα στα διαφημιστικά φυλλάδια που αποψιλώνουν τα δάση του κόσμου, ρυπαίνουν το περιβάλλον και τους χώρους εργασίας και επιβαρύνουν οικονομικά τους επιχειρηματίες.